Φωτια Λουτρακι / Φωτια Λουτρακι : Fwtia Sth Zakyn8o Ekkenwnontai Dyo Xwria / Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να .

Παραλίγο τραγωδία τα ξημερώματα της δευτέρας (05.07.2021) στο λουτράκι όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας ξέσπασε φωτιά. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή καλλιθέα.

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτια Λουτρακι : Fwtia Sth Zakyn8o Ekkenwnontai Dyo Xwria
Φωτια Λουτρακι : Fwtia Sth Zakyn8o Ekkenwnontai Dyo Xwria from www.thepressroom.gr
Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στο λουτράκι. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή καλλιθέα. Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου, ενώ νωρίτερα επιχειρούσαν και 2 αεροσκάφη κι . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στο λουτράκι. Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Παραλίγο τραγωδία τα ξημερώματα της δευτέρας (05.07.2021) στο λουτράκι όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας ξέσπασε φωτιά. Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή καλλιθέα. Στο σημείο έχουν σπεύσει και . Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα . Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε .

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Στο σημείο έχουν σπεύσει και . Παραλίγο τραγωδία τα ξημερώματα της δευτέρας (05.07.2021) στο λουτράκι όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας ξέσπασε φωτιά. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε .

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. www.perahora.gr: ΦΩΤΙÎ' ΣΤÎ' Î
www.perahora.gr: ΦΩΤΙÎ' ΣΤÎ' Î"ΕΡÎ'ΝΕΙÎ' ΤΩΡÎ' (ΦΩΤΟ) from 1.bp.blogspot.com
Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή καλλιθέα. Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε .

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στο λουτράκι.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα . Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Στο σημείο έχουν σπεύσει και . Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου, ενώ νωρίτερα επιχειρούσαν και 2 αεροσκάφη κι . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή καλλιθέα.

Παραλίγο τραγωδία τα ξημερώματα της δευτέρας (05.07.2021) στο λουτράκι όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας ξέσπασε φωτιά. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 . Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να .

Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου, ενώ νωρίτερα επιχειρούσαν και 2 αεροσκάφη κι . Η ΦΩΤΙÎ' έχει πνίξει το Λουτράκι αλλά (τα ελληνικά κανάλια
Η ΦΩΤΙÎ' έχει πνίξει το Λουτράκι αλλά (τα ελληνικά κανάλια from 1.bp.blogspot.com
Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 . Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου, ενώ νωρίτερα επιχειρούσαν και 2 αεροσκάφη κι . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στο λουτράκι. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 . Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή καλλιθέα. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου, ενώ νωρίτερα επιχειρούσαν και 2 αεροσκάφη κι . Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα . Παραλίγο τραγωδία τα ξημερώματα της δευτέρας (05.07.2021) στο λουτράκι όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας ξέσπασε φωτιά. Στο σημείο έχουν σπεύσει και .

Φωτια Λουτρακι / Φωτια Λουτρακι : Fwtia Sth Zakyn8o Ekkenwnontai Dyo Xwria / Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να .. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα . Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου, ενώ νωρίτερα επιχειρούσαν και 2 αεροσκάφη κι . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 .

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι φωτια. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι.